Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложете спойлерче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложете спойлерче

Здрасти, нов съм тук, но се очертава по-дълготрайно да се отложа във форумчето.
    Ся, представете си следната картинка -> след като карах полото на бащата сега се качевам на 164-ката. Може да си представите какво е за мен тва, маааалко ми е трудно да свикна с габаритите (особено назаден) и реших да сложа едно спойлерче което г/д да ми очертава задницата. Тук идва проблема, спойлери много, повечето от които, ако ги сложа ще стане СТИ (Селско тунинг изпъление) а не искам да стане такова нещо (все пак не карам ГОЛФ 3). Та търся си нещо което хем ще седи добре на Кораба Майка, хем ще помага относно габаритите.

Лично мое мнение- няма да има подходящ спойлер. На тази кола дори и с джантите е много трудно- много малко модели й отиват.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Дидо е прав. По-добре инвестирай в парктроник. А и ако сложиш някакъв спойлер, освен да загрозиш колата можеш да получиш и други нежелани ефекти.
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

ето ти едно перфектно спойлерче, нито е кичозно нито е селско, аз съм с абсолютно същото и адски много и ходи ,на шест пръста от земята е и с тва спойлерче издава спортния дух на иначе така голямата "спалня"
        Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
          ето ти едно перфектно спойлерче, нито е кичозно нито е селско, аз съм с абсолютно същото и адски много и ходи ,на шест пръста от земята е и с тва спойлерче издава спортния дух на иначе така голямата "спалня"
          Тоя спойлер ми хареса и на мен и и тича доста...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Задната броня е тествана не веднъж от мен.Много е здрава и няма проблеми.И да подпираш чат пат някой няма грижи.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Със спойлера още по трудно ще ти е да знаеш .Габаритите да не те плашат , както каза Boby отзаде е много здрава . В началото я спирах на 1,5 м от колите когато паркирах назаден , сега мога да я навра навсякъде където има +25см отпреде и отзаде .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

е да

Аз пък още си спирам на 1,5 метра до кола назаден
                само на огледалото ако видя нещо , немога се ориентирам с тоя багажник...
                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

ю

и аз съм така вече 3та година спирам на място като за 2 коли 1.5 отзад и 1м отпред. да и е широчко. така и не мога да свикна с паркирването на зад

Comment

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
                    Аз пък още си спирам на 1,5 метра до кола назаден
                    само на огледалото ако видя нещо , немога се ориентирам с тоя багажник...
                    Елементарно Ъотсън - през огледалото за задно виждане - свърши ли му предния капак си на 10-15 см от бронята му .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

При суперката не е точно така- много стърчат броните и особено отпред. Аз съм пробвал да спирам близо (тук в сервиза) и винаги бутам нещото пред мен.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да, при Суперката е по-кофти с тези брони.Не стига,че стърчат а и са закръглени в крайщата и по огледалата е кофти.

Ще подпрете две три коли и ще и свикнете на размерите.Аз мойта я паркирам до 2-3см от задната кола по огледала.
                        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Спойлерчето е сууууупер, много яко седи, мерси много!

Comment

Аз пък колеги на заден си отварям вратата и зяпам като тираджиите и особено с тея пердета от зад почти не се вижда.От голфа на Алфата малко ми е огромно.

Comment

На скоро и аз си купих един споилер ама се не дава време да го сложа.Пи6е 4е от алфите става само за 164 ама ми се струва малък.Разпе4атах го и само го наложих да вида как 6 изглежда.Кво 6 кажете колеги да дуп4а ли капака?
                              Attached Files
                              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                              X